Productiefase Deel III SIARA Medicijnvrouw uit de oudheid

We zijn momenteel in de productiefase beland van het derde deel alweer van SIARA medicijnvrouw uit de oudheid! Het is altijd reuze spannend in deze fase.

Ik ben eens gaan rekenen en er hebben wel zeven lange jaren tussen deel II en deel III gezeten. Tja de tijd vliegt enorm en er is ook veel gebeurd: verhuisd naar Papendrecht, praktijk daar ook opgestart. Ik werk nu zowel in Papendrecht als in Amersfoort. Kortom... de tijd gaat erg snel, ook naarmate je ouder wordt blijkbaar.

Spannend... Hoe gaat het boek eruit zien. Vinden de mensen het net zo leuk en spannend als deel I en II. Ik ben heel benieuwd, de coverfoto is uitgezocht na vele uren zoeken en ook de foto voor op de achterkant is gemaakt door de fotograaf, zoals je kunt zien. Ik weet dat dit deel zeker niet het laatste deel is van deze reeks want er valt nog erg veel te vertellen over Siara. We gaan het allemaal zien en meemaken en vooral ... lezen!

Ik hou jullie op de hoogte !

liefs,

Bianca Gelderblom


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Kan niet wachten ????
Diana, op 02-03-23
Jaaa, nog even geduld meis! Bijna te krijgen ;)
Leuke opwarmer! De fotograaf heeft ook van jouzelf een intrigerende foto gemaakt (welke teksten staan er toch op je armen?)
Marianne Bertina, op 03-03-23
Hallo Marianne, Dank je wel voor je reactie, ja ik mag er helemaal zijn, ook de teksten op mijn armen ;) Ik zou voor de grap kunnen zeggen dat de teksten het begin van deel IV zijn... maar nee, het is Sanskriet, de heilige taal van boeddha. Mooie positieve spreuken.

Productiefase Deel III SIARA Medicijnvrouw uit de oudheid

Mijn podcast over hoe het verhaal van Siara tot mij is gekomen.

Weer druk bezig met het schrijven van Deel IV

Hoe het allemaal is begonnen ...

De fase van verkoop is bijna zover !!

Echt of niet...