SIARA, medicijnvrouw uit de oudheid Deel III

SIARA, medicijnvrouw uit de oudheid Deel III

Overzee
Dit deel van Siara, medicijnvrouw uit de oudheid, neemt ons mee overzee waar er bekende stammen van Siara en Victor gevestigd zijn. Er heerst een vreemde ziekte overzee en Siara is gevraagd daar te helpen om haar bijzondere krachten en healing in te zetten. Zij beleeft hier vele avonturen, waar zij vrienden en vijanden laat verwonderen. Zij is een bindende schakel in vredebesprekingen tussen de stammen en de heersers van de vreemde landen. Ook in haar persoonlijke leven maakt ze heftige situaties mee, haar twijfels en onzekerheden, haar liefde en toewijding. Situaties van verlies en verdriet, maar ook geluk komt uit een onverwachte hoek. Zij laat het ons weer meebeleven in dit intieme en uitzonderlijke verslag.
Bestellen
SIARA Medicijnvrouw uit de oudheid Deel II

SIARA Medicijnvrouw uit de oudheid Deel II

In dit tweede deel volgen we Siara op haar levenspad als jonge moeder van een baby die net als zijzelf over bijzondere gaven beschikt. Als medicijnvrouw moet zij opnieuw tal van uitdagingen het hoofd bieden. Daardoor worden verre reizen noodzakelijk, naar stammen en volken waarvan zij het bestaan niet kende. De Geheime Doorgang is opnieuw een meeslepend verhaal van een jonge vrouw die eeuwen geleden leefde in een voor ons onbekende wereld. Haar twijfels en onzekerheden, haar liefde en toewijding, haar vrolijke maar ook haar angstige momenten: zij laat het ons meebeleven in dit intieme en uitzonderlijke verslag.
Bestellen
SIARA Deel I

SIARA Deel I

Medicijnvrouw uit de oudheid
Een bijzonder en meeslepend verhaal van een jonge medicijnvrouw die eeuwen geleden opgroeide in een hechte gemeenschap. Een bijzondere wereld met een ander wereldbeeld, waarbij de samenleving heel belangrijk is. Siara is een sterke, verstandige vrouw. Zij kreeg van kleins af aan grote uitdagingen te verwerken. Zij beleefde liefde, romantiek, leed, vrolijke en spannende, doch ook moeilijke ervaringen in haar dagelijkse leven als opgroeiend medicijnvrouw met bijzondere gaven. Een spannend avontuur dat haar leven totaal overhoop haalt met verrassende wendingen. De wereld van weleer gezien door haar ogen.
Bestellen